Allt från beachflaggor till backdrops…

Rollups

Rollup Spennare S10

Redo att användas när, hur och var som helst. Perfekt som komplement till backdrops och mässväggar.

Stora Tryck erbjuder rollups i Stockholm (och alla andra städer i Sverige självklart) i alla prisklasser och modeller. Vår storsäljare är en standardrollup för 1 050 kronor i ett format (85×200 centimeter) som passar alla sammanhang. Denna rollup har en kassett av högsta kvalitet samt en snyggt printad bildvåd. Hos oss har ni dessutom alltid möjlighet att välja material till er rollupvåd, så att den passar just era behov.

Vilket är ert användningsområde? Oavsett vilket passar våra rollups för alla sammanhang! Gör er redo för mässan och montera snabbt upp er rollup genom att dra ut duken ur kassetten. Sedan är det bara att fästa den mot den medföljande bakpinnen – nu är ni redo!

Val av rollups

Vi rekommenderar vår standardrollup, men givetvis finns det andra modeller som också kan vara av intresse.  Våra kassetter och bildvåder är av hög kvalitet och levereras i en vadderad väska som är enkel att ta med överallt. Välj våra rollups i Stockholm och upplev skillnaden på tryck och hållbarhet!

Pris

Standardrollup 85×200 cm, med valfritt material, vadderad väska:

  • 1 st: 1 050 kr exkl. moms
  • 2-5 st: 950 kr/st exkl. moms
  • 6-10 st: 850 kr/st exkl. moms
  • 10-25 st: 750 kr/st exkl. moms
  • Fler än 25 st ges pris mot förfrågan.

Vi har även kassetter från Spennare, Expand och Expolinc. Dessutom finns det flera olika bredder. Skicka gärna en förfrågan.

Skicka förfrågan

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Telefon/Mobil

Skriv produkt, storlek, antal, konfektion mm.