Allt från beachflaggor till backdrops…

Battenburgmönster

Vi tackar PEAB för förtroendet att montera Battenburgmönster på deras vägfordon.

Battenburg

Battenburg mönster montage

Färdig vägfordon åt PEAB med battenburg

Snabb leverans av backdrops

Ibland kommer man på saker lite för sent. Det är måndag, ni har en spelning på fredag och kommer på att ni behöver ha en backdrop. Inga problem, mot en liten expressavgift ser vi till att er backdrop hamnar före i printkön.

Storleken är inget hinder. Vi tillverkar backdrops i alla storlekar men printar i 3 – meters bredd. Detta innebär att en backdrop kan vara t ex 5×3 m helt utan skarv. Skulle den vara större syr vi ihop två polyestertyger.

Läs mer »

Ställa ut på mässa?

Säsongen för mässor är i full gång. Ska ni ställa ut på en mässa och behöver hjälp med utformningen av montern. Härligt! Vi hjälper gärna till…

Stora Tryck har lång erfarenhet av att sätta ihop snygga montrar med enkla medel. Behöver ni hjälp att montera montern så ordnar vi det med. Oavsett storlek på er mässmonter så kan vi hjälpa er med vepor, backdrops, mattor, rollups och andra expoprodukter.

Vi kan även se till att ni får foldrar och visitkort tryckta och ett broschyrställ att ställa foldrarna i.

Varför inte ställa en sittsäck i montern… Vi har gjort säckar som är 2×2 m stora. Ett häftigt och iögonfallande inslag i er mässmonter. Dessutom är den väldigt skön att sitta i.

Vill ni veta mer? Kontakta oss

Marching for those who can’t

För tredje året i rad får vi äran att leverera stora tryck till RFSL i samband med Stockholm Pride. I år smyckade vi deras tält med en lång tygbanderoll och lagom till paraden ordnade vi så att de kunde få ut budskapet ”Marching for those who can’t”.

Vi är väldigt stolta över att få förtroendet att leverera våra produkter till RFSL.

marchingforthose RFSL tältvepa - Pride 2011

Profilering av Vikingbuss

vikingbuss nya flaggskepp

Vi fick uppdraget att profilera Vikingbuss nya flaggskepp.

Bussen är folierad med utskuren folie i olika färger. Speciellt nöjda är vi med de autentiska stadssiluetterna som löper längs bussens nedre del.

Referenser

Nedan finns några utvalda referensjobb vi utfört.