Allt från beachflaggor till backdrops…

Skyltar i Linköping

Vi tillverkar skyltar i Linköping, men levererar och monterar i hela landet. Skyltar av olika storlekar är ett vanligt inslag i stadsbilden, men inget som går obemärkt förbi. Stora Tryck hjälper ert företag att sticka ut och synas lättare. Säg det ni vill på ett sätt som passar er, locka kunder med erbjudanden, event, realisation eller mycket mer. Möjligheterna är många!

Fler möjligheter

Våra skyltar i Linköping tillverkas genom applicering av utskuren färgad folie eller med hjälp av helprintad vinyl. Valet beror på motivet. Önskas en enklare skylt kan vi printa på skummad PVC- alternativt kanalplast. Dessa material finns i en mängd olika storlekar och går bra att använda både inomhus och utomhus. Mäklarskyltar eller större billboards i snäppram? Välj kanalplast!

Vi tillverkar även ljuslådor där plattor av akryl ger ett lysande resultat. Stora Tryck både printar och applicerar färgad folie på akryl. Vill ni ha en större skyltning väljer ni istället en fasadvepa i mjukt material som mesh alternativt PVC.

Vi tror att kvalitet verkligen spelar roll och det håller våra kunder med om. Gör som Kondator, RFSL, Vikingbuss, Möller Group, och många andra nöjda kunder – välj våra skyltar i Linköping.

Skicka förfrågan

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Telefon/Mobil

Skriv produkt, storlek, antal, konfektion mm.