Allt från beachflaggor till backdrops…

Fönsterdekor i Linköping

Printad folie till skåp

För skyltfönster, väggar, bastrummor och mycket mer – vi kan rubbet! 

Dags att förnya skyltfönstren till kontoret eller lokalerna? Skapa något unikt tillsammans med oss på Stora Tryck. Vi tillverkar fönsterdekor i Linköping både i utskuren vinyl och printad folie i fyrfärg. Frostfolie och solfilm är också några av våra expertområden. Är ni ett företag? Skicka då offertförfrågan direkt till oss. Beställningar går också att göra direkt här på hemsidan.

Det kreativa

Vi lyfter gärna fram det kreativa i allt vi skapar, oavsett om det är till privatpersoner eller företag. Genom att kunna erbjuda något unikt i allra högsta kvalitet kan vi utforma det mesta på olika material.

Spelar ni i band och vill ha bandnamnet på bastrumman? Vi har tagit fram en speciell klistervinyl som man fäster på bastrumman. Gör era uppträdande mer professionella och se ut som riktiga rockstjärnor med ert bandnamn synligt för alla. Väljer ni vår fönsterdekor, eller vinyl, är det bara er fantasi som sätter gränserna – allt är möjligt!

Skyddsfolie

Ibland kan olyckan vara framme. Om ni har en glasvägg eller glasdörr som kan vara svår att se rekommenderar vi en skyddsfolie. Om någon skulle springa in i glaset eller något skulle kastas mot det skyddar skyddsfolien glaset. Kontakta oss för ytterligare information.

Vi tar även fram frostfolie, insynsskydd och solfilm till fönster.

Ett bra val

Med lång erfarenhet inom fönsterdekor i Linköping kan vi lova ett väl utfört arbete, och det till ett resonligt pris. Kondator, RFSL, Vikingbuss med flera är några av våra referenskunder som håller med om det.

Bli kund hos oss ni också!

Skicka förfrågan

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Telefon/Mobil

Skriv produkt, storlek, antal, konfektion mm.