Allt från beachflaggor till backdrops…

Bildekor i Linköping och Norrköping

Bussdekor

Att synas som företagare är ett måste och reklam är den bästa metoden för att kunna göra just det. Väljer ni vår bildekor i Linköping eller Norrköping gör ni om era bilar till rörliga reklampelare. Bli kända lokalt, eller regionalt, med företagets namn, logga eller annat tryck. Vi tar fram bildekor i både utskuret och printat format, alltid i högsta kvalitet.

Allt för att synas, till lägre priser

Bildekor handlar inte bara om att sätta en text eller bild på en bil; det inbegriper mycket mer. Med många år av noggrann dekorering av fordon vet vi att kvalitet spelar roll. Hos oss betalar ni mindre än hos många konkurrenter, men får mer för pengarna – ganska bra, va? Förutom bildekor kan vi även montera folien på era bilar för att få det mer proffsigt utfört. Ska bild eller text täcka hela bilen? Inga problem, vi kan helfoliera bilar.

Något för alla

Det är alltid våra kunder som bestämmer hur bilarna ska se ut. Vi hjälper er att skapa något unikt som ni kan vara nöjda med. Driver ni bussbolag? Vi ordnar dekor till era bussar. Stora Tryck skär ut och monterar dekor på bussar, lastbilar, traktorer och många andra fordon.

Skicka er offertförfrågan direkt till oss!

Skicka förfrågan

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Telefon/Mobil

Skriv produkt, storlek, antal, konfektion mm.